Luron World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Szerepjátékos fórum.
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kinezor technikák

Go down 
SzerzőÜzenet
Anekron
Admin
Admin
Anekron


Hozzászólások száma : 95
Join date : 2011. Jan. 03.
Age : 35

Karakterlap
Faj:
Rang: Admin
Szint: x+n

Kinezor technikák Empty
TémanyitásTárgy: Kinezor technikák   Kinezor technikák I_icon_minitimeSzer. Jan. 05, 2011 8:34 pm

Itt a Kinezorok, mentál sik érzékeny karakterek által használható technikák leírása következik.

Külön kiemelném, hogy a kinezorok technikája, lélekkel rendelkező élőlényekre hat jobbára, legalább is az elmére irányuló dolgok igen. Nem lehet őket megzavarni technikai dolgokkal, mert a mentális test kivetüléseit érzékelik.

Adottságok

Sugallat: mindenki
Ez a képesség segít, hogy mint egy intuíció vezessen. Megsejtheted mások indíttatásait, szándékát, megérzed a veszélyt.

Mentál védelem:mindenki
Ezzel az érzékenységgel rendelkező karaktereket nem lehet, vagy nagyon nehezen lehet mágiával befolyásolni. Akaratukat megvédi a mentálsíkről ársugárzó tudatos vagy tudatalatti eszencia.

Irányérzék:mindenki
Ha egy ilyen karakter eltéved, egy kicsit koncentrálnia kell, és megérzi az irányt, merre is kell fordulni, de csak az irányt.

Kapcsolat: mindenki
Ez a képesség megmutatja azt amikor egy számunkra fontos ember bajban van ,szenved haldoklik, vagy épp nagyon nagy érzelmi hatás alatt van. Nagy boldogság, halálfélelem. Ennek a képességnek nincs térbeli korlátja, de nagyon közel kell állni a másik személynek a karakterhez.

Kinezor képességek

Útmutatás:
Eszencia szint: 1000
A karakter rövid enyhe koncentráció utána, meg tudja mondani a keresett helyekhez vezető legjobb útvonalakat, persze ha nagyon messze van a hely ahová szeretne menni, csupán részleteket kap belőle.

Regeneráció:
Eszencia szint: 1000
A karakter egy meditációs állapotba merül és rákényszeríti akaratát a testére, saját sérüléseit kétszer gyorsabban tudja begyógyítani.

Fájdalom rezisztencia:
Eszencia szint:1000
Harc alatt, a kinezor képes elvonatkoztatni még a legnagyobb fájdalmaktól is, tudatából kizárni eme zavaró tényezőt, így a figyelme nem törik meg.

Kőbőr:
Eszencia szint:1000
Harc alatt, egy speciális tudatállapotban van a karakter, nem kell rá figyelni, szinte már ösztönösen felszínre lép ez a képesség. A test felszíni szöveteit, izmait természetfeletti ellenálló képességgel látja el. Ilyenkor megsebezni, megvárni is nehéz az illetőt

Gondolatolvasás:
Eszencia szint:1000
Nem igények koncentrációt, a kinezor akkor is meghallja az erősebb gondolatokat, ha nem akarja ez igen zavaró tud lenni, főleg ha egyszerre több irányból is érkezik. Az alkalmazója szabadon megválaszthatja kinek a gondolatát akarja hallani és kiét nem. Egy-egy gondolati forrás kizárása rövid pár másodpercig tartó koncentrációt igényel. Ez a képesség nem hat az S608-as androidokra, valamit csak nagy energia ráfordítással hat a többi érzékeny lényre.

Mentálszem
Eszencia szint: 1000
A kinezor karakterek különleges látással érzékelik a világot. Bekerülésük után nemsokkal átmetszik a látóideget, és megvakulnak. De elsőként ezt a fajta érzékelést sajátítják el mestereiktől a szellem mentoroktól. Mások gondolatán szemén keresztül mindent láthatnak egyszerre akár több százféle szemszögből, így agyukban pontos háromdimenziós kép jelenik meg a környezetükről. Ez igazán előnyös hiszen pontosan tudják mi hol van, milyen távolságra, a járás, mozgás, és egyéb cselekedetek nem teszik esetlenné őket. Amikor kihalt vidéken járnak akkor is "látnak" csak kevésbé pontosan. A környezetükhöz kötött emléklenyomatokból olvassák ki pontosan hol és milyen helyzetben vannak.

Idő torzítás:
Eszencia szint:2000
A karakter harci cselekedetek vagy egyéb tevékenységek közben felgyorsítja lélegzetét és rákészíti testét arra hogy átáramoljon rajta az energia. Testének minden sejtjét különleges aurába burkolja és a körülötte lévő időt meghajlítja nem ő maga válik gyorsabbá, hanem minden körülötte lelassul. Az ütések ahogy közelednek felé egyre lassabbá válnak ő azonban ugyan olyan gyorsasággal és intenzitással tud cselekedni. Elsajátítás nehéz, sok gyakorlást és edzést követel.

Energia teremtés:
Eszencia szint:2000
Ez a művelet rövid, egy-két másodperces erős koncentrációt igényel. A kinezor egy színtiszta energia gömböt teremt a hatókörében, s ezt kilőheti másokra, vagy eltéríthet vele lövedékeket. Ez a természet feletti erő, kékes derengéssel jelenik meg, és félig meddig átlátszó, alap esetben nagyjából ököl nagyságú de erőssége, gyorsasága, hatótávja a felhasználó szintjétől függően erősödhet.

Energia formázás:
Eszencia szint:3000
Ezt a műveletet már gyakorlott kinezorok tudják csak elvégezni. Különböző formába kényszeríthetik az energiát, pajzs, fegyver, ostor, kötél, nyíl formák a leggyakoribbak, de gyakorlatilag a létrehozott energia gömböt már akármilyen formára tudja alakítani. Az energia pajzs erősségétől függően felfogja a szilárd és plazma lövedékeket is. Megvédhet a mágikus támadó varázslatoktól, ugyanis azokat is eltéríti. Nagyon sokféle felhasználási módra fel tudják használni az avatott és tapasztalt mesterek.

Húrpendítés
Eszencia szint:3000
A mozdulat hasonló ahhoz amikor egy hárfa művész megpendíti a hangszerét, csak itt a kinezor méntálfonalakat pendít meg, energia impulzust generálva ezzel, amit adott irányba elenged. Mint egy ütés úgy érinti a megcélzott egyéneket, akik felborulnak, elveszthetik egyensúlyukat erősebb támadás esetén akár métereket is repülhetnek ettől.

Tudatfagyasztás
Eszencia:4000
Ehhez a technikához érintés szükséges. Az mindegy hogy ez az érintés hol történik a test felszínén. Abban a pillanatban a kinezor legátolja a gondolati energiáját az illetőnek és az alany elveszti az eszméletét. Maradandó károsodást nem szenved el, pár perecel azelőtti emlékei azonban kitörlődnek. Az alany legkésőbb félóra múlva magához tér, de a kinezor akár mikor feloldhatja ez alól. Enyhe fejfájással jár ez a beavatkozás az alanyra nézve.

Utasítás
Eszencia:4000
Egyetlen szóból álló utasítás, amit az alany gondolkozás nélkül megtesz.

Anyagrombolás
Eszencia:4000
Ezzel a technikával az alkalmazó szétoszlatja az anyagot. Nem válik semmivé, szín energiává válik és hacsak nem használja fel közvetlen utána a kinezor elfoszlik az éterben. Nem jár robbanással, se pedig hangeffektussal, csak egy erős villanás előzi meg az átalakulást. Mágikus tárgyakra nem hat.

Emlékpecsét
Eszencia:5000
Egy tárgyról vagy élőlényből kiolvashatjuk a hozzákötődő erős gondolatokat, emlékeket történéseket.

Tiltás
Eszencia:5000
Egy rövid egy-két szava parancsoló hangnemű utasítás, amivel egy cselekvést gátolhatunk. Azonban ez azonnali hatású, és csak arra cselekedetre vonatkozik, pl.: ne lőjetek <- akkor ez illetők akinek ezt a tiltást kimondta azonnal megtorpannak és megdermednek cselekvés közben. A befolyásolható emberek száma függ akaraterejüktől és a kinezor szintjétől. 5. szinttől kezdve szintenként egyel több embert tud befolyásolni egyszerre.

Mentál háló
Eszencia: 6000
Rövid koncentrációval, a kinezor megoszthatja másokkal a látását és tudását, összekapcsolhat két elmét, a magáén keresztül. Így az összekapcsolt személyek hallják egymás gondolatait és látják azt, amit a másik, illetve a kinezor ,ha akarja a saját érzékelését és tudását is megoszthatja velük. Az alkalmazás addig tart ameddig a kinezor figyel rá... a két elme összekapcsolása csak akkor lehetséges, ha mindkettőt látta testközelben, legalább egyszer.


Gyógyító elme
Eszencia: 6000
Hosszú és intenzív meditációt igényel. A kinezor rákényszerít az akaratát a testre és órák alatt begyógyíthatja a sérüléseket. Levágott végtagot, régi sebeket nem tud visszaregenerálni, de betegséget, friss sebeket, egyszerű csonttöréseket, ideg sérüléseket igen.

Egyenesség
Eszencia: 7000
Ez a technika leleplező erejű. Akin alkalmazzák nem veszi észre a dolgot egészen addig amíg meg nem szólal. Ugyan is addig amíg a kinezor koncentrál rá... csak és kizárólag az egyenes, torzítatlan igazságot mondhatja...példa. elmegyek a feladni egy szerelmes levelet de közbe eszembe jut hogy kellene vennem almát is a boltban, akkor a hová indultál kérdésre ez lenne a válasz: elindultam hogy föladjam a levelet amiben bevallom mit érzek. Azért mert ez volt az elsődleges célom. Így nem lehet más igazságokkal elfedni azt amit nem szeretnénk, hogy megtudjon a másik

Időfagyasztás.
Eszencia: 8000
Ez a technika rövid igen intenzív koncentrációt igényel addig a pár másodpercig nem cselekedhet a kinezor, míg erre koncentrál. Aztán mikor kinyitja a szemét minden megáll. Maga körül lefagyasztotta az időt... ő maga most cselekvés képes, bármit elmozdíthat, arrébb tehet. Megszemlélhet. De rövid ideje van cselekedni, onnantól hogy megvan eme képesség szintenként plusz egy percig képes cselekedni az időfagyasztás alatt. Az idő lejárta utána a cselekvések mennek tovább a megszokott rendben.

Kapunyitás
Eszencia: 9000
A kinezor tudatában átlép a méntálsíkra, visszakeresi saját tudatszálát, és a két lét határán megnyitja az átjárót. Az átjáró kékes energiakapuként fog materializálódni, amin ezek után bárki átléphet fizikai testében. Az idő míg képes ezt nyitva tartani rövid maximum egy két perc. Eztán a kapu bezárul, és újabb kísérletet már csak a következő nap kísérelhet meg a kinezor.

Mentál Vihar
Eszecia: 10000
Ez az egyik lepusztítóbb és legveszélyesebb technika mind a kinezorra nézve, mind a környezetére. A kinezornak ehhez a művelethez ki kell kapcsolnia a szabályzót és szabadjára kell engednie a mérhetetlen nagy erőt, ami áthalad a testén. Az energia koncentrikus gömbökben kipulzál, és bárkit, aki nincs megfelelő tudatvédelem alatt, vagy bárki akit akar, annak tudatszálát elvágja ezzel. Csupán a belőle kiáramló energia miatt. A kinezor ezek utána önmagát kell lecsitítsa, ha idő előtt kapcsolja vissza a szabályzót, veszhet az eszenciájából és az súlyos következményekkel jár, akár halállal.Vissza az elejére Go down
https://luronworld.hungarianforum.net
 
Kinezor technikák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Luron World :: Világleírás :: Kinezor technikák-
Ugrás: