Luron World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Szerepjátékos fórum.
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 M14354H16. sziget

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kilian la Driover
Katona
Katona
Kilian la Driover


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jan. 08.
Age : 35
Tartózkodási hely : Katonai titok

Karakterlap
Faj: Ember
Rang:
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 5:21 pm

-Vettem! –érkezik a válasz a kommin keresztül, majd a haeti tudós, kilép a sorból és Kilian legnagyobb meglepetésére, elkezd akrobatikusan pattogni.
A szentségit, már csak ez hiányzott nekem, egy önjelölt célpont!” önti el a méreg, miközben a gondolat teljesen beleég agyába, ezzel mind a kinezor és a tudós tudtára adva állapotát, persze nem önként, a fiatal katona nem tudhatja, milyen képességekkel rendelkeznek kísérőik.
-Tedeshi! –csattan a kommlink csapatfrekvenciája.
A szakaszvezető hangja éles késként vág bele a csatorna enyhén recsegő hátterébe.
-Azonnal térjen vissza a szakaszhoz! –már-már ordít bele a mikrofonjába, ezzel eléggé megzavarva a csapat többi tagját.
Haragja vörös lángokat vet körötte, égő fáklyát mutatva mindenki, ki képes érzékelni az érzelmi hullámokat.
-Leszedjem főnök? –érkezik Breda eltéveszthetetlen hangja a készüléken keresztül, de a közös csatornán, így Syn is ugyanúgy hallhatja a nagydarab nehézlövész kérdését.
-Még ne Breda! –csattan vissza a Kilian haraggal teli hangon.
-Azonnal térjen vissza a szakaszhoz! –ismétli meg a parancsot újra
Vissza az elejére Go down
Anekron
Admin
Admin
Anekron


Hozzászólások száma : 95
Join date : 2011. Jan. 03.
Age : 35

Karakterlap
Faj:
Rang: Admin
Szint: x+n

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 7:19 pm

Wyzrael Azraon Delmaquor

Miközben az újonnan csatlakozó haeti tudóssal bajlódtok, egészen új dolog férkőzik az érzékelésed felszínére. Képzeleted egy új látásmóddal bődül. Az erről a méntálfonalról befutó látásmozaik minden más faj érzékelésétől elüt. S most egyáltalán nem Syn kiélezett érzékeire gondolok. A látásmódod akaratlanul idomul az új beérkezőéhez, s amit látsz az ő szemével annyira meglep, hogy pár pillanatig képtelen vagy visszakapcsolni.
A táj megremeg és hullámzik, a növények halovány sötét kékes fényben fénylenek fel, az állatok pontocskáit piros színárnyalatban látod, de valahogy az táj hirtelen megindul előre, nem úgy mintha gyorsan haladna maga a személy, hanem mintha képes lenne előre tekintetni a térben, valahogy úgy mint te, de amivel ezt eléri, annak nincs köze a mentálhálóhoz. Ezt csupán onnan gondolod, hogy a koncentráció más. Nem kellet az akaratát megrezdítenie ahhoz, hogy előrébb nézhessen a térben, csak gondolt egyet és előrébb kutatott, mintha a tudatát tolta volna előre. Ennek következményében észreveszed, hogy titeket figyel. az ő szemével magatokat nagyon furcsán látod. Mintha a testetek tömény fényből állna, és állandóan mozogna. Még a csakrákat is ki tudod venni ahogy pulzálnak. Legelőször téged nézett meg magának, a te testedet mély lila fényaura burkolja be ami könnyed statikus hullámzásban vetül ki, és látod a mentál fonalakat a többiek felé amiket kibocsátasz. Ezt eddig neked csak elméletbe magyarázták el, hogyan kell vizuálnod, de most látod is. Kilan a következő akit szemügyre vesz az ő aurája most jelenleg bordó és cinóbervörös és össze vissza csapong. Szépen mutatva éppen nem túl nyugodt lélekállapotát. A katonákon végighordozva a tekintetét nagyjából egységesen ugyan ez a szín lelhető fel egy kis fekete pettyezettséggel. Majd a tekintet fel a fákra vetül és egy ideig követi Syn akrobatikus mozdulatait majd megáll. Synt kicsit másképp látja, az ő alapszíne egy haloványabb piros szín keveredése az aranysárgával. Majd hirtelen érzékeled, hogy a látásmód kikapcsolt és elveszted a jelenlétét.

Kilian la Driover

Miközben jól felhúzod magad, egy furcsa érzés ragad magával, és szinte hideg zuhanyként érinti meg a lelked. Eddig is érezted, főleg Wyz közelében, hogy valami készül, de most már a nyakadat tennéd rá. Olyan érzésed van mintha figyelnének, sőt mintha beléd látnának. Wyz közelében sem éreztél ilyet, pedig azt azért elmondták az akadémián, hogy a kinezorok nem látnak úgy mint ti, hanem valahogy a környezetből szedik össze a dolgokat. Ha kicsit is figyelsz a környezetedre, most láthatsz érzelmeket Wyz arcán, először mióta becsatlakozott hozzátok. Némi meglepettséget és elcsodálkozást.

Synerille Tedeshi

Miközben Kilan éppen veled ordítozik nagyon különleges dolgot érzel meg. Talán a barátsághoz, vagy a felelősség érzéséhez tudnád párosítani ezt az érzést. Valaki van a közelben és érzed, amit érez. Bár Kilian dühe igen csak bezavar, de határozottan volt valami a közelben, ami aggódott, miattatok. Leginkább egy gyerek lelkivilágához tudnád kapcsolni, aki mintha a szülei veszekedését hallgatná, de mellette egy komoly elhatározást is elszántságot és békét.
Vissza az elejére Go down
https://luronworld.hungarianforum.net
Kilian la Driover
Katona
Katona
Kilian la Driover


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jan. 08.
Age : 35
Tartózkodási hely : Katonai titok

Karakterlap
Faj: Ember
Rang:
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 24, 2011 2:53 pm

Kilian agya már azon jár, hogy milyen szitkot üvöltsön a frekibe, ezzel talán jobb belátásra bírva a pattogó haeti tudóst. Megfogalmazódna már valami, mikor egy gyomorszorító érzés keríti magába. Nem tudja hova tenni a dolgot, ám úgy érzi, valaki az agyában matat, olyan dolgokat olvas ki, amikhez semmi köze, de egyben baljóslatú érzéssel is eltöltve a szakaszparancsnokot.
-Mindenki harcállásba, tűzkészültség! Ismétlem TŰZKÉSZÜLTSÉG! –hangzik fel a parancs a csapat csatornáján.
-Ellenség uram? –hangzik a megnyugtató női hang a sisak hangszórójából, de a fiatal szakaszparancsnok, most nem akar válaszolni erre a kérdésre.
Fegyverével kezében végigpásztázza a dzsungel, általa lefedett részét, ügyelve arra, hogy a nehéz gravinpulzus karabély csöve egy pillanatra se rebbenje baráti egységre.
-Még, nem tudom, de marad a tűzkészültség. –búgja bele végül a mikrofonba.
Kezével jelez Bredának, hogy kövesse, ezután lassú léptekkel megindul a dús aljnövényzetben.
-Delmaquor Tartozó, utánam! –súgja hátra a kinezornak, de egy pillanatra sem veszi le a szemét a dzsungel sötétjéről.
Az éjellátó vizorok, most nagyon nagy segítséget nyújtanak az előre haladásban. A vihar nem csendesedik, ez egy újabb jó pont a csapat oldalán, bár így ők sem hallják, ha valaki közeledik, de őket sem hallja senki.
-Tedeshi! Maradjon a jelenlegi pozícióján, megyünk magáért! –hangzik a parancs.
-23-as szakasz körbe fejlődj és fedezet! Havok te maradj a körbe és csak a hátamat figyeld!
-Vettük Kilian! –érkezik a 23-asok szakaszvezetőjének válasza.
-Igenis uram! –csendül fel a hangszóró, amint a támogató lövész is visszajelez.
-Tartozó! Érez ellenséges csapatokat? –súgja hátra harcosnak, ám nem áll meg, lépésről lépésre halad előre, egyenesen a tudós irányába, remélve, hogy az izgága haeti, betartja ezt az egyszerű parancsot.
Vissza az elejére Go down
Wyzrael Azraon Delmaquor
Kinezor
Kinezor
Wyzrael Azraon Delmaquor


Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Faj: Ember
Rang: Tartozó
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 25, 2011 10:58 am

A tökéletesen újszerű, eddig még csak említésszerűen sem ismert érzékelésmód, mely hirtelen a kinezor tudatába férkőzik, oly hirtelen, oly lehengerlő erővel éri őt, hogy érzelemmentességének álcája egy pillanatra megrepedni látszik: arcára kiül a meglepettség, melyet bár hamar újra lepel alá von, nem elég gyorsan ahhoz, hogy a pár lépésre álló katona ne vegye ezt észre rajta. Utasításra habozás nélkül felveszi la Driover lépéseinek ütemét, de közben egész másra figyel. Tudatát kiterjesztve megpróbája visszakövetni az imént érzékelt személy testetlen mozgását, és így felderíteni a helyet, ahol valószínűleg állhatott.

A szakaszparancsnok suttogva kér helyzetjelentést; Wyzrael azonban kezét felemelve jelzi, még nem végzett a kutakodással.
Vissza az elejére Go down
Anekron
Admin
Admin
Anekron


Hozzászólások száma : 95
Join date : 2011. Jan. 03.
Age : 35

Karakterlap
Faj:
Rang: Admin
Szint: x+n

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 25, 2011 11:09 am


Wyzrael Azraon Delmaquor

Vissza tudod keresni a mentálfonalat egészen odáig ahol elindult, de most már nincs ott, úgy kétszáz méterre tőletek állhatott. Az ösztönöd azt súgja most is figyel, csak sokkal közelebbről, és kicsit máshogy. Mégsem érzel gondolat kisugárzást, se új szemszöget. Kicsit olyan mintha nem gondolkodna, vagy valahogy el tudná rejteni előled a mentál testét, de erre egész eddig senki sem volt képes. De mikor felemeled a kezedet, csendre intve a katonát, szinte villanás szerűen érkezik be az új löket. Pontosan olyan mint amikor először kaptál üzenetet a mestereidtől, kicsit zavaró új akaratot befogadni.
- Üdvözöllek Nyrssa Emlékében ember, mond miért jöttetek, lopni a világból? Akkor inkább menjetek!- hangzik a csendes, lágy, búgó, finom, mély hangtónus. Mintha sokfelől hozná a szél, mintha nem egyetlen személy gondolata lenne, hanem egyszerre sok sok százé.
Vissza az elejére Go down
https://luronworld.hungarianforum.net
Wyzrael Azraon Delmaquor
Kinezor
Kinezor
Wyzrael Azraon Delmaquor


Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Faj: Ember
Rang: Tartozó
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 25, 2011 11:18 am

Teste kissé ugyan, de az élesebb szemű katonák számára is láthatóan megremeg, mikor az idegen tudat beférkőzik az övébe - olyan teljesítmény ez, melyet más kinezorokon kívül senki nem volt eddig képes végrehajtani. Ami ezután következik, azt azonban már csak a betolakodó hallhatja: a Tartozó mentális úton válaszol a mentális üzenetre.
~A Dreuli Köztársaság parancsa értelmében vagyunk itt, hogy felderítsük korábban eltűnt egységeink hollétét.~
Vissza az elejére Go down
Anekron
Admin
Admin
Anekron


Hozzászólások száma : 95
Join date : 2011. Jan. 03.
Age : 35

Karakterlap
Faj:
Rang: Admin
Szint: x+n

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 25, 2011 11:42 am

Pár pillanatig újabb csend, szinte pattanásig feszül a levegő. Ácsingózik az idő, a válasz azonban nemsokára érkezik. A levelek nem messzire megreccsennek. Jól halljátok a lépéseket. Ahogy a levelek megmozognak. Egy kis majomszerű kis lény ugrik ki, de rátok se bagózik csak felugrik egy ágra és ott lecsüccsen. Nemsokkal később már látjátok az érkező lény karikatúráját kisejleni.

M14354H16. sziget - Page 2 Nayrot10

Az első ami megragadja a tekinteteket a négy szem. Ami kéken rikít, sejtelmes fénnyel ragyog. Könnyed mozdulatai vannak. Semmilyen fegyver nincs nála. Nyugodtnak kimértnek tűnik, már amennyire meg tudjátok állapítani. Nagyjából három lépésre megáll tőletek. Wyz most már láthatod a szemével magatokat. Elmúlik a rossz érzés. Helyébe valami ismeretlen költözik.
- Ez a terület mindenkié! Ez a terület az életé! Ez a terület tiszta volt eddig...nekik most meg kell érteniük, mit tettek tönkre. Szavaid ravaszak. - mutat Wyz-re az idegen. Ti tökéletes köztársasági közös nyelven halljátok ahogy beszél.
- Tudom, hogy ölnétek is azért, hogy visszakapjátok őket, tudjuk, vagyok még odakinn többen is. De...- néz Kilian szemébe és hátrakulcsolja a kezeit.
- Most ti jöttetek a mi valóságunkba...ha el akarjátok érni, amit akartok, akkor attól tartok fel kell hozzá nőnötök. - figyelmezteti a katonát. Nem pökhendi, nem is ingerült. Csupán tudja mi áll hatalmában. Egyáltalán nem lekezelő a tekintete.

Synerille Tedesh

Te továbbra is érzed a fájdalmat, a megrovást, az értetlenséget, ami az idegenből árad. De még most sem érzel gyilkos szándékot, miközben elmondta amit akart. Azt viszont határozottan érzed, hogy felkészült a rosszra is és egyáltalán nem érzi hátrányban magát.
Vissza az elejére Go down
https://luronworld.hungarianforum.net
Kilian la Driover
Katona
Katona
Kilian la Driover


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jan. 08.
Age : 35
Tartózkodási hely : Katonai titok

Karakterlap
Faj: Ember
Rang:
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 12:20 am

Kilian mit sem észlel a kinezor kézjeléből, mivel szemét folyton a dzsungel sűrűjén tartja. Az N5/a légzésének ütemére emelkedik és süllyed, miként a válltámasz egy percre sem lazul. Centiről centire pásztázza a tűznyílás a terepet a szakaszparancsnok szemének irányát követve, teljes szinkronban.
-Apu! A szemkendős integet! –recseg bele Breda hangja a kommunikációs csatornába, mire válaszul, a fiatal katona csak ökölbe szorítja kezét, majd a föld felé int.
Több se kell beosztottjának, a nagydarab katona fél térdre ereszkedik, egy hatalmas páfránygumó viszonylagos fedezékébe.
Mutasd magad, bármi is vagy!” dörmögi saját magának gondolatai között Kilian.
Megtörténik a várva várt esemény. A bozót megmozdul és egy nagyobb test pattan ki belőle, egyenesen fel a fára. Breda és parancsnoka gravinpulzus karabélya szinkronba lendül a mozgás irányába, de csak egy ártatlan lény képe rajzolódik ki az éjjellátó vizoron keresztül.
-Le a fegyvert katona, csak egy állat! –suttogja bele a sisak mikrofonjába Kilian, mire Breda csak bólint, de mire leengedné a fegyvert, újabb mozgást vesznek észre mind a ketten, egyenesen kettejük tűzvonalában.
A sűrű aljnövényzetből egy humanoid lény alakja kezd kirajzolódni az éjjellátók előtt, még messze van, talán a szakasz többi tagja nem is látja, így a szakaszparancsnok magához veszi a jogot a csapat többi fegyverének irányozására.
-Mindenki! Célpont nekem tizenegy óránál! Én vagyok a célfókusz, fegyvereket irányozni, várni a tűzparancsot! –leheli épphogy hallhatóan a szavakat, a közös csatornába, remélve, hogy mindenki érti majd azokat, és a csapat többi tagja is teszi a dolgát.
A lény teljesen érthető nyelven kezd beszélni. Felépítése egészen egyedi, de egy sok szigetet megjárt gyalogosnak, már nincs nagyon olyan, ami valóban furcsa lehet. A két szempár, mely ragyog, ez teljesen biztos, még így az éjjellátón keresztül is, igen szokatlan, de most nincs se idő, se lehetőség eltűnődni ennek szépségén, vagy furcsaságán.
Szavai keményen hangzanak, mégis van bennük némi lágyság, vegyülve egy kis közönnyel és felsőbbrendűségi érzelemmel.
-Tedeshi. Ha veszi az adást, próbáljon a lény fölé, vagy mögé kerülni! Most megmutathatja, mit tud! –adja ki a parancsot a fiatal tisztes, nyomatékosítva a végét, jelezve, az előzők ellenére számít a haeti tudósra a kialakult helyzetben.
-Látjuk a célt Kilian! –csattan a 23-asok szakaszvezetőjének hangja a frekin, ezzel magabiztosságot adva a fiatal katonának.
-Ez a terület a Dreuli Köztársaság tulajdonát képzi! –kiálltja el magát a szakaszparancsnok, mikor a lény végez mondandójával.
-Igazolja magát! És emelje fel a kezét, vagy tüzet nyitunk! Köztársasági parancsom van a túszok kimentésére, minden eszközzel! –acélozza meg magát a fiatal katona, de mégis érzi, valami nem igazán stimmel itt.
A lénynél nincs fegyver, mégis úgy beszél velük, mint a kiscsoportos óvodásokkal. Semmibe veszi a tűzerejüket és a kinezort is, már ha tudja mi az.
-Tartozó! Bármi történjék, magának és Havok támogató lövésznek, épségben kell visszatérniük a táborba! Megértette Delmaquor! –recsegi a komi a vihar idáig is betörő háttérzajával.
-Mindenki másnak! Tűzparancsra várni! –formázza meg a lehető leghalkabban a szavakat, mintha érezné, a lény, úgyis tudja, miről beszélnek a rádiókon keresztül.
-Mi már rég felnőttünk bármilyen feladathoz, tehát, fel a kezekkel, akármi is maga! –kiáltja előre az ismeretlennek, félve ugyan a következményektől, de valahogy mégis félelmet nem ismerő hangon. A nehéz gravinpulzus karabély mindkét tűzvezető nyílása egyenesen a lény feje irányába mutat, ezzel is nyomatékosítva a katona szavait.
Vissza az elejére Go down
Wyzrael Azraon Delmaquor
Kinezor
Kinezor
Wyzrael Azraon Delmaquor


Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Faj: Ember
Rang: Tartozó
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 27, 2011 4:23 pm

Az idegen tudat visszahúzódik, kis időre magára hagyva a kinezort anélkül, hogy bármi módon jelezte volna: tudomásul vette a néma szavakat.A következő pillanatban azonban jól hallhatóan közeledni kezd valaki. Közelebb állt hozzájuk, mint azt Wyzrael hitte volna, és kifejezetten nyugtalanítónak találta a gondolatot, hogy az ismeretlen számára érzékelhetetlenül közlekedik. Az idegen előlép, és nyugodt lépésekkel egészen közel sétál a csapathoz. A Tartozó az első pillanattól érzi a katonák nyugtalanságát. Anélkül, hogy bele kéne hallgatnia a kommunikációjukba, tudja, hogy teljes harckészültségben állnak, és tüzet fognak nyitni, ha a jövevény fenyegető mozdulatot tesz. És tudja azt, hogy ez a legrosszabb dolog, ami csak történhet.
- Nem javaslom az ellenséges fellépést, la Driover osztagparancsnok. - jegyzi meg halkan a tisztnek, és - első empatikus megnyilvánulása a találkozás óta - békítőleg a vállára teszi kezét, miközben egy lépéssel a férfi elé kerül; a szokatlan gesztusból Kilian is megsejtheti, hogy az elhamarkodott cselekvésnek súlyos következményei lehetnek. A kinezor immár fennhangon szól az érkezőhöz. - Szavaim igazak, idegen.
Vissza az elejére Go down
Synerille Tedeshi
Tudós
Tudós
Synerille Tedeshi


Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Jan. 10.

Karakterlap
Faj: Haeti
Rang:
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 27, 2011 9:53 pm

Synerille Tedeshi soha életében nem volt katona, de még a katonai kiképzéshez hasonló élménye sem volt semmi. Ennek tükrében talán nem lehet annyira meglepő, hogy a kapott parancsokat - vagyis álljon be a szakaszba és ne maradjon le - véleménye szerint maximálisan teljesítette. Ennek ellenére, ha magában szitkozódva is, de az újabb parancs teljesítésének is nekilát - vagyis megvárja a katonákat.
Félúton járhatnak felé, mikor a különös érzések hatalmukba kerítik, s nem sokkal később meg is jelenik valami furcsa, ismeretlen lény.
A szakaszparancsnok legújabb utasítását - bár maga sem egy nagy stratéga - elég komoly melléfogásnak tartja, hiszen ha a lény mögött állna, amikor mondjuk egy teljes szakasz köztársasági katona maximális tűzerővel lövi...hát, nem lenne egy igazságos páncél-teszt. Azonban, hogy ne haragítsa magára fölöslegesen, eleget tesz ennek a parancsnak is - s sokkal lassabban, mint eddig, közeledni kezd a lombkorona magasában a lény felé. Mögé, de egyben fölé is próbál kerülni, s ezúttal - pattanásig feszült idegekkel - a lehető legjobban koncentrál fajtájának természetes adottságának kihasználására. Ugyanakkor - az eddig hallottak, s a nemrég tapasztaltak fényében mintegy mantraként mondogatni kezdi magában:

"Nem akarunk bántani, babám, nem akarunk semmi rosszat. Beszéljük meg!"

Aggodalma érthető is - elvégre odalent a beszélgetés egy el nem hangzott kérdésre adott válasszal kezdődött!!
Csak egy futó pillanatra gondolkodik el azon, hogy megérzéseit megossza militarista társaival, azonban hamar elveti az ötletet. Egyrészt még ő maga sem nagyon ismerte ki ezt a tehetségét, másrészről pedig nem is tudja, hogy mindig megbízhat-e benne. Hogyan várhatná el akkor, hogy a katonák megtegyék?
Vissza az elejére Go down
Anekron
Admin
Admin
Anekron


Hozzászólások száma : 95
Join date : 2011. Jan. 03.
Age : 35

Karakterlap
Faj:
Rang: Admin
Szint: x+n

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 7:01 pm

A lény oldalra néz, minta négy kékben szikrázó szemzsarátnok felcsillan. Kicsit szusszan
- Ez így nem fog menni...Sajnálom.- Ezt a mondatot jobbára inkább Wyz-nek és Syn-nek intézte. Majd szép lassan elkezdi felemelni a kezeit a mozdulattal egyetemben ujjnyi vékony arany szín izzó fonalak kötnek át mindenkit. A derék körül a fegyverekre rácsavarodva. A fénypászmák kiinduló vonala az ujjai hegyénél találhatók. Amennyiben eközben bárki mozdulni próbálna, annak a fegyverei üveggé válnak.
- Mint mondtam... itt más valóság uralkodik.- ismétli meg nyugodtan és a fénypászmák elfoszlanak a semmibe.
Vissza az elejére Go down
https://luronworld.hungarianforum.net
Kilian la Driover
Katona
Katona
Kilian la Driover


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jan. 08.
Age : 35
Tartózkodási hely : Katonai titok

Karakterlap
Faj: Ember
Rang:
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 10:25 pm

A lény lassan oldalra néz, majd motyog valamit. Kezeit elkezdi a magasba emelni, mire Kilian arcán megjelenik egy elégedett farkasmosoly. Ám mikor ujjai végén megjelennek a vékony aranyszín szálak, a szakaszparancsnok, azonnal a mikrofonjába üvölt, de már későn.
-Tűz! Tűz! –recsegi mindegyik hangszóró a szakaszon belül, de rajta és Bredán kívül, a többiek aligha tudnak tüzet nyitni, jobban mondva tudnának, mivel az ő két nehézkarabélyuk is üveggé változik.
Mikor megpróbálja meghúzni a ravaszt, az N5/a áttetsző üveggé alakul, ezzel tökéletesen és teljesen hasznavehetetlenné válva.
-A célpont zöld! –rikoltja hangosan a teljesen megzavarodott szakaszvezető, bár ő maga és a Tartozó is a tűzvonalban lehetnek, ez most cseppet sem érdekli, a parancs tiszta célpontot jelöl meg a csapat többi tagjának is.
Kilian várja, hogy az energialövedékek mikor szaggatják apró darabokra a lényt, de nem történik semmi. Amennyire csak tudja, kitekeri magát, hogy lássa, mi történt a csapat többi tagjával, de csak fél szemmel érzékeli az ő fegyvereik harcképtelenségét is.
Mivel a fénypászmák, csak derekát és fegyverét kötötték át, a fiatal virtus dolgozni kezd ereiben és azonnal a combjához erősített HJ után nyúl, remélve hogy az a fegyver még aktív és legalább pár lövésre van ideje.
-Breda! Gránátot a mocsoknak! –üvölti a parancsot, inkább hangosan, mint a komiba, reménykedve, talán a nagydarab gyalogosnak sikerülhet egy légelvonó, vagy antigrav gránátot a lényhez vágni…

Vissza az elejére Go down
Anekron
Admin
Admin
Anekron


Hozzászólások száma : 95
Join date : 2011. Jan. 03.
Age : 35

Karakterlap
Faj:
Rang: Admin
Szint: x+n

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 01, 2011 12:32 pm

Kilian parancsait szinte azonnali cselekedetek követik. De a lény csak kissé megrántja az ujjait és újabb üvegtárgyak esnek a földre használhatatlanul.
- Ez a mi földünk parancsnok... igen modortalan ez magától... ha jól emlékszem a mi népünk se ment letarolni magukat, akkor mikor még maguk csak a fákon ugráltak. Most már továbbléphetnek. A katonáik egyre csak azt ismételgetik, hogy a köztársaság nem hagy magára senkit, ebben igazuk volt. - mondja és egész egyszerűen sarkon fordul, majd előre sétál. Útközben Felnéz Syn-re megáll.
- Érdekes szerzet vagy te. Nyugodtan lejöhetsz... gondolom már rájöttél, hogy nem bántottunk senkit.- mondja az idegen
Vissza az elejére Go down
https://luronworld.hungarianforum.net
Kilian la Driover
Katona
Katona
Kilian la Driover


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jan. 08.
Age : 35
Tartózkodási hely : Katonai titok

Karakterlap
Faj: Ember
Rang:
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 9:32 pm

Kilian teljesen értetlenül áll az események előtt. A tűzparancs kiadása után sem történik semmi, csupán az arany szálak fonják őket változatlanul körbe, valamint a vihar hangjai szűrődnek be a dzsungel mélyére.
Szíve zakatol, nem tudja, mi tévő legyen, a csapatból senki sem nyit tüzet, ott ahol egy megégett tetemnek kéne lenni, csak a lény magasodik föléjük, teljes nyugalommal és magabiztossággal. Legyőzték a fiatal szakaszparancsnokot, és nem tud mit tenni, pedig voltak már a szakaszával szorult helyzetben, de ez teljesen más, teljesen idegen, és a fiatal tiszt nem tud mit tenni a kialakultak ellen.
Minden idegszála pattanásig feszül, nem érzékeli a környezetét, pedig a csapat többi tagja is hasonlóan le van döbbenve. Egyedül Breda nem adja fel a küzdelmet, az izomkolosszus minden erejével próbál szabadulni. Karján az erek csak úgy dagadnak, amint mindent belead az esélytelen próbálkozásba.
Meg kell nyugodnod pajtás!” mormolja magában a fiatal katona. Ő a szakaszparancsnok, neki kell lelket önteni a csapatba, ha ő feladja, akkor a többiek is elvesznek.
A lény szavai eljutnak tudatához, mire harag gyúl Kilianban, de most nem engedheti meg magának azt a luxus, hogy szitkokat ordítva őrjöngjön mint egy megbékiózott vadállat, nem úgy mint Breda.
-Eressz el te patkány, és meglátjuk akkor is ekkora lesz-e a pofád! –zengi a nehézgyalogos, torka szakadtából, változatlanul próbálva szabadulni az őt és mindenki mást fogva tartó erőből.
-Mindenki nyugodjon meg! –csattan a komiba és a szabad levegőbe a szakaszparancsnok hangja, ellentmondást nem ismerve.
-A parancs az, hogy engedelmeskedünk a lénynek! –folytatja, mire a komin keresztül értetlen hablaty érkezik válaszul, gyávaságról, meg e félékről, sőt még egy félhangos „áruló” szó is megcsapja a katona fülét, de nem reagál rá. Tudja, hogy mindenki össze van zavarodva, és nem egészen értik a parancs mibenlétét, de a parancs az parancs, és engedelmeskedniük kell.
-A nagy fészkes fenét! –dörren Breda hangja, amit követ a 23-asok szakaszvezetőé is –Mi ugyan nem adjuk meg magunkat Kilian! –csattan a másik szakaszvezető hangja –Ezennel leváltom a tisztségéből!
Kilian haragja már majdhogynem égeti belülről, csoda, hogy nem perzseli fel a fiatal tisztete, és az őt magát fogva tartó energiaszálakat, de nem rezzen meg, meg kell őriznie a hitét, hogy alkalmas a vezetői posztra és élve kiviszi innen a katonáit.
-Szerintem nincs abban a helyzetben szakaszvezető. –mormogja halkan, majd mikor a lény megfordul, enyhe rántást érez az energiafonalon, így kétkedve magában és a parancsban, ám mégis magabiztosan lép a lény után.
-Tartozó, önnek mi a véleménye? –kérdi csevegő stílusban, de érzi, hogy a kinezor a veséjébe lát, és tudja, a fiatal katona szinte remeg a haragtól és bizonytalanságtól.
Bár a többiek megpróbálnak ellenállni, leszámítva Havokot, meg Bredát, mert ők ketten megindulnak szakaszparancsnokuk után, nem tudnak így kénytelen kelletlen megindítják a lépést.
-Remélem tudod mit csinálsz? –zárkózik fel a szőke katonalány a tiszt mellé.
-Én is. –sóhajt egy nagyot, de megy tovább.
-Hát még én. –recsegi a nehézgyalogos hangja a háttérben.
Lépés, lépést követ, mire Kilian összeszedi a gondolata morzsáit, miből végre sikerül neki egy értelmesnek tűnő kérdést kinyögni a lény irányába.
-Hová tartunk és mik a tervei velünk? –kezdetnek talán ennyi elég is lesz, a válasz függvénye, hogy miként tovább, de tudja a fenyegetőzéssel már nem megy semmire…Vissza az elejére Go down
Wyzrael Azraon Delmaquor
Kinezor
Kinezor
Wyzrael Azraon Delmaquor


Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Faj: Ember
Rang: Tartozó
Szint: 1. szint

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Feb. 21, 2011 10:09 am

- Ez így nem fog menni... Sajnálom. - válaszolja a különös sokszemű idegen, és kezeit felemelve különös varázslatot szabadít el. Ujjaiból vakító fényben izzó, frissen öntött arany színében pompázó sugarakat szabadít el. Azok pókfonálként tekergőzve kúsznak szerte a levegőben, a lény akaratának engedelmeskedve. Elsőként az elöl álló kinezort érik el, de nem érintik meg testét. Helyette az övére akasztott gravibotot veszik célba, és villámgyorsan körbefonják azt, mielőtt tovább rebbennének. Wyzrael a katonák szemén keresztül látja, hogy mind így jártak: fegyverüket ragyogó pókfonál köti gúzsba. La Driover elveszíti a fejét - gondolkodás nélkül kiadja a tűzparancsot.

Halk, csendülő hangok kísérik a célra emelkedő fegyverek váratlan metamorfózisát, mely egyetlen szívdobbanásnyi idő alatt áttetsző kristály-remekművekké változtatja a puskákat. Immár ártalmatlan csövükből halk koppanásokkal hullanak alá a hosszúkás üveglövedékek; némelyikük az aljnövényzet helyett egy kavicsot vagy a földből kilógó gyökeret ér, és csilingelve hullik ezernyi szilánkra. A szakaszparancsnok gránátok bevetését rendeli el, ám a gyilkos robbanószerkezetek helyett csupán egzotikus gyümölcsre emlékeztető formájú dísztárgyak szelik át a levegőt.

A káosz tengerében csupán Wyzrael áll mozdulatlanul, arcán ezúttal nem hagy teret a meglepettség jeleinek. Ő már korábban is érezte, hogy az idegen hatalma óriási, és ezt meg is osztotta a katonákkal. A másodpercek alatt lezajló rövid, áldozatmentes csata csupán bebizonyította mindenki számár, hogy talán érdemes lett volna hallgatni a Tartozóra. Kilian ekkor ismét kikéri véleményét, de barátságosnak hangzó szavai alatt nyugtalanság és aggodalom rejlik: Delmaquor ezt akkor is meg tudná állapítani, ha nem látna a férfi fejébe.
- A véleményem? Ugyanaz, mint amit korábban megosztottam önnel. Nem javaslom az ellenséges fellépést. Az idegen szándéka nem ellenünk irányul. Ő csupán a területét, a népét védelmezi. Azt javaslom kövessük őt, és fegyverek helyett szép szavakkal vágjuk ki magunkat a jelenlegi helyzetből. Továbbá javaslom, adjon utasítást Breda gyalogosnak a hallgatásra. Elhamarkodott szavai jelentősen rontják az esélyeinket a békés végkimenetelre. Amennyiben pedig a béke nem való kedvére, emlékeztetném arra, hogy a fegyvereik hatástalanok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

M14354H16. sziget - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: M14354H16. sziget   M14354H16. sziget - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
M14354H16. sziget
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Luron World :: Luron :: Luron-
Ugrás: